本当にこの1年くらい?ちょっと気になったので。
About now this year, I was interested in "truffles". I read some of books, and first, I bought truffles salt and smelled it ... It smells like "minerals". What I could understand, including the literature, was the "mineral concentration of soils" around Europe, France, and Italy.
I bought a "cheese with truffles" and tasted it, but it smells like gun(firework in Japan at the summer night to sky) fired smoke? Metallic smoke? it was seemed a taste of minerals "gun(firework in Japan at the summer night to sky) fired smoke", and at first it was quite avoidllllly to eat, but as I got used to it, I felt it was delicious, probably because of my habit of drinker mind.
But ... I had the impression that it was better to "be careful about how much you eat". Is the mineral-like "gun(firework in Japan at the summer night to sky) fired smoke" taste a healthy for human body?
(Actually, I ate it for the first time this year,
even though I had never bought and ate "Matsutake mushrooms",
but, OH why! OH my!... I bought to the "truffles" first ...)
and, my hart is braking the amount ,
and so... it is so expensive.
my hart is braking the amount, and so expensive.
in the world is the white skin color the problem of radiation dose effects albino?
Isn't there a radiation-induced mutation?
It is said to be around Europe (such as the story of Christ).
Even in Africa, where the radiation is strong?
It seems that some people have white skin ...
Is it just a matter of the concentration of minerals in the soil?
Is it better not to "eat too much"? I'm thinking...
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(Japanese original text)
最近気なっていたのがトリュフである。色々書物は読んだし、
トリュフの真相 世界で最も高価なキノコ物語
まず最初に、トリュフ入りの塩を買って臭いを嗅いでみたのだが…どうも、鉱物っぽい匂いがするのだ。文献を含めなんとなく理解できたのが、ヨーロッパ、フランス、イタリア辺りの土壌の鉱物濃度である。トリュフ入りチーズも買って食べてみたが、硝煙の臭い?みたいな金属質?というか、鉱物質の味であって、最初はかなり退いたが、慣れてくると、矢張り酒好きの性癖の所為か、美味く感じてくるのだった。が…かなり食べる量は気を使った方がよさげなイメージだった。鉱物質っぽい味が、健康的方向性で?量にブレーキを掛けるんだけど。
(実際、今年初めて食べた、マツタケすら買って食べた事ないのに、トリュフの方に先に手を出すとは…。)
高価だしねぇ。あまり食べてはいけない。という事だと思う。
そして、もう一つ気になる事は、トリュフは、他のキノコの形状の変異体であるらしいという事。おそらくそのミネラル分が土壌に多い為に、本来開くキノコの笠が広がらずに内側に向かって成長し、内側で完結してしまうらしい。で、その変異の現象は、ミネラルだけの問題でしょうか?という部分である。
世間で、皮膚の色が白いのは、放射線量の問題で、肌の色がアルビノ化する?という放射線による変異があるのではないか?と云われているヨーロッパ辺りである(キリストの話等)。アフリカでも、放射線が強い地域では?皮膚が白くなる人が居るらしいし…土中のミネラルの濃度だけの問題なんでしょうか?あんまり大量に食べない方がいいのでは?と、思っているのだが。
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